Mycket på schemat i dag!

Nu väntar en fullspäckad dag med både måsten och roligheter.
Jag ska vecko städa el jag kanske ska kalla de för månads städa för det var väldigt längesen som jag tog tag i mitt hem. Det ska bli skönt att få ett rent hem igen, samtidigt som det är ett måste så är det samtidigt roligt, tycker jag. På med lite bra musik och sen dansar man runt och vips så är det färdigt.

På schemat så är det även veckohandling och planering av mat som gäller och det var också evigheter sen, så det ska också bli väldigt skönt.
Jag behöver även planera in lite enklare maträtter så att barnen har nu när det ska bli sommarlov.
Jag känner mig faktiskt laddad att ta tag i detta nu och det har jag inte gjort på väldigt länge men det är väl så vi människor funkar, helt plötsligt bara händer det.
Jag och min familj genomgår en stor förändring så det är nog inte konstigt om vissa saker inte blir som det har varit i alla lägen.

Jag ska ju även göra roliga saker i dag som att åka till min underbara T på Yogamassage och i kväll om det är fint väder så ska vi åka ut med båten till en ö och grilla hamburgare. Det är såååå mysigt!

Men nu så ska jag först kika lite i nya nummret av tidningen Nära och dricka en latte.

Ha en underbar fredag!!
KramMarita


Härliga Torsdag!

I dag har det varit en härlig dag!!
Min dag startade med att jag upptäckte att jag missat ett brev som kommit med posten, där i fanns mitt efterlängtade Chokurei halsband i smide, en reiki symbol.

Jag har varit i den stora staden och masserat på fm och det är alltid kul att vara där. Det blev sushi till både lunch och så kommer det att bli även till middag.
Jag ska jobba fram till 20.30 i kväll på mitt fantastiska jobb, jag önskar att alla hade det så här bra jobb.

KramMarita


RSS 2.0